Img 2817

22 вересня в Національному університеті “Одеська морська академія” відбувся урочистий захід – День посвячення в курсанти, який є одним з найбільш пам’ятних подій курсантського життя. За традицією, церемонія посвяти – це урочиста клятва, в якій першокурсники обіцяють шанувати статути академії та гордо нести звання курсантів. Даний рік не став виключенням – юні курсанти пройшли святковою колоною перед стінами улюбленого вуза.

Зі словами привітання з нагоди свята виступили: ректор НУ “ОImg 2901МА”, проф. Міюсов М.В.; Такеші Наказава, виконавчий директор міжнародної асоціації морських університетів; заступник командуючого ВМС ЗС України, контр-адмірал Неїжпапа О.Л., Заступник голови Державної служби України з безпеки на транспорті, Петренко Д.С. а також захід відвідали директор представництва компанії ”MSC” в Україні, Бундюк Р.А. та представник ITF в Україні, Єфріменко Н.

Щирі побажання успіху лунали від гостей. Великою підтримкою для юних курсантів стала присутність викладачів, батьків, рідних, друзів. Центром культури НУ “ОМА” був організований концерт, на якому виступали курсанти та співробітники університету з нагоди свята.

Через декілька років теперішні першокурсники стануть висококласними фахівцями свого діла, перед якими відкриються широкі простори морів та океанів.