31 жовтня в Національному університеті відбулась презентація програми обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD), що проходить з метою культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США. Ця міжнародна освітня та культурна програма обміну підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури і традицій країни. Програма для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD) спільно здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США, Посольством США в Україні та організацією World Learning.

На заході виступала представник відділу з питань соціальних зв`язків, освіти та культури Посольства США Вікторія Михайленко.

Програма обміну студентів вищих навчальних закладів Global UGRAD передбачає наступне фінансове забезпечення: оплату проїзду учасників програми до/із США, навчання в американському університеті, проживання та харчування, медичне страхування, необхідні підручники та щомісячну стипендію.

Конкурс на участь у програмі Global UGRAD є відкритим і базується на основі академічної та особистої успішності кандидатів.

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ:

  • мати українське громадянство та проживати в Україні на час проведення конкурсу;

  • бути старше за 18 років на момент початку навчання у США;

  • не бути студентом випускного курсу приватного або державного вищого навчального закладу;

  • володіти англійською мовою на рівні, достатньому для навчання та спілкування в англомовному академічному середовищі;

  • мати високий рівень академічної успішності;

  • мати можливість почати навчання у Сполучених Штатах з дат, зазначених при оголошенні програми (у випадку необхідності навчання на підготовчій програмі з англійської мови). Фіналісти конкурсу не можуть самостійно обирати дати програми чи відкладати участь у програмі на пізніший термін;

  • відповідати вимогам для отримання візи учасника програми обміну (J-1) для в’їзду до США;

  • повернутися в Україну після завершення програми.

Кандидатам необхідно зареєструватися на сайті: www.worldlearning.org/ugrad, щоб отримати доступ до інтерактивної системи заповнення анкет для участі у програмі. Кандидати зможуть заповнити свою анкету, а також відправити рекомендаційні листи та інші документи онлайн. Анкети, подані пізніше, розглядатися не будуть.

Анкета має відображати ОРИГІНАЛЬНІ ДУМКИ та ІНДИВІДУАЛЬНУ РОБОТУ кандидата, які підтвердять мотивацію кандидата брати участь у програмі. Плагіат, чужі думки та ідеї без належного посилання на джерело, є неприйнятними. Виявлення плагіату є підставою для негайної дискваліфікації кандидата.

Додаткову інформацію можна отримати електронною поштою: KyivUGRAD@state.gov .

Кінцевий термін подання анкет – 31 грудня, 2017 р., 17:00

Image 0 02 05 E1955196f4b8ab14a2133d1296b30517573abedd6ca4e09ab7693d0f7e398080 V